Skip to content

Professionalisme i bryllupsfotografering

oktober 23, 2009

De professionelle bryllupsfotografer

Hvis du er ude efter en bryllupsfotograf er det et ord, du vil se en masse. Stort set hver fotograf du mener vil hævde at være en professionel fotograf. Ved den enkleste definition, “nogen, at gebyrerne for deres tjenester,” de er. Men generelt er der mere at være en professionel end blot at opkræve et gebyr. Lad os undersøge nogle af de særlige egenskaber, som kan adskille en ægte professionel fra alle andre.En ægte professionel kunne tilhøre en professionel organisation. For en bryllupsfotograf disse organisationer kan omfatte: Bryllup og Portræt Fotografer International (WPPI), Professional Photographers of America (PPA) blandt andre. Der er også online-fora, som kræver forholdsvis strenge dokumentation af professionalisme for at deltage. Et godt eksempel ville være Digital Wedding Forum (DWF), som er sponsor for dette websted. Foreninger sådanne af disse giver medlemmer med gode muligheder for at blive informeret om nye og kommende teknologier og tendenser. Disse organisationer vil også sponsorere seminarer og workshops, holde konventioner og levere netværks muligheder for at deres medlemskab.
Medlemskab af disse typer af organisationer er et klart tegn på, at en fotograf er seriøs omkring deres karriere.En professionel gør en ærlig indsats for at holde dig opdateret med nye teknologier, trends og teknikker indenfor faget. Selv om medlemskab i en professionel organisation er én måde at gøre denne indsats, det er bestemt ikke den eneste måde. Fagfolk har tendens til at holde dig opdateret ved at abonnere på magasiner, der deltager i online fora og deltage i messer.Når man hører eller ser ordet “professionelle” de antager en sådan person har et højere niveau af ekspertise og viden end en amatør praktiserende læge. Købet af en sådan viden kan komme fra formel uddannelse, en læreplads, eller års praksis og eksperimenter som en ikke-professionel. Mens et certifikat eller graden alene ikke vil gøre en en professionel, kan det være en indikator for, at de er seriøse omkring fotografering som en karriere.
professionel bryllupsfotograf

Folk, der er seriøse om virksomheden affotografering arbejde hårdt for konstant at blive bedre fotografer. De fleste professioner, der har licens krav kræver årlig efteruddannelse for at bevare licensen. En sand professionel forstår, at læring aldrig slutter, og de deltager aktivt i efteruddannelse muligheder. De kan deltage i seminarer og workshops eller drage fordel af forskellige online kurser.

Så er der spørgsmålet om juridiske krav. En sand professionel fotograf vil blive registreret med statslige, regionale og lokale regeringer, som loven kræver det. De vil opkræve moms som krævet, har den nødvendige business licenser og tilladelser og operere på lovlig vis. En professionel er simpelthen ikke kommer til at fungere i et “under bordet” måde. Ud over de lovlige krav, de fleste fagfolk vil være omfattet af en eller anden form for erhvervsforsikring. Mange bryllup handelssystemer vil kræve et bevis for en forsikring hos en fotograf, før de giver dem til at skyde på stedet. Professionel ansvarsforsikring ikke dækker kun fotograf skal en ulykke opstå på grund af deres handlinger eller udstyr, det hjælper med at reducere både din og stedets ansvar så godt!

En professionel driver virksomhed på en professionel måde. De bruger også skrevet kontrakter, som omfatter de bekymringer, for begge parter. De giver deres kunder med fakturaer, erklæringer og kvitteringer efter behov. Selskabets politik er skriftligt og til rådighed for kunden. Disse politikker præsenteres ofte i form af “Ofte stillede spørgsmål” på fotografernes hjemmeside eller i deres informationsmateriale. Professionelle fotografer ikke opererer på et håndtryk og et kys grundlag.

Brug op til dato, state of the art-værktøjer er en anden indikation af professionalisme, uanset erhverv. For professionelle fotografer betyder dette, ved hjælp af kvalitet kamerahuse og objektiver, pålidelig belysningsudstyr og aktuelle foto forarbejdning software. Generelt en professionel vil have back-up udstyr i tilfælde af en fiasko. Selv en ny kamera kan mislykkes, så en professionel vil bestemt ikke vise op til dit bryllup med kun ét kamera, linse og flash!

Ærlighed og integritet er en stor del af professionalisme. En professionel fotograf vil være i stand til at give dig prøver af virkelige bryllupper samt referencer fra tidligere kunder. De vil ikke repræsentere et andet fotografer arbejde som deres egne (stock photos) eller forsøger at passere fra fotos taget på workshops eller under model skyder som billeder fra en egentlig bryllup. Mens der ikke er nogen licens eller certificering krav til professionelle bryllup fotografer, der er nogle almindeligt accepterede standarder inden for branchen. En
professionelle følger disse standarder.

Der er virkelig meget mere for at være en professionel fotograf end at købe en dejlig digitalt kamera, der kan opsættes en smuk hjemmeside og opkræve et gebyr for at tage billeder. Når du køber en bryllupsfotograf er det en god idé at overveje, hvad der viser professionalisme og leder efter disse attributter i fotografer du overveje. Du kan betale lidt mere for en ægte professionel fotograf, men i sidste ende, vil det være mere end det værd.

Find din bryllupsfotograf:

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: