Skip to content

Vælg den bedste Linse til bryllupsfotografering

marts 28, 2010

Bryllupsfotografer vælger de gode linser

Hvis du er professionel fotograf eller en ivrig hobbyfotograf med et nyt spejlreflekskamera, har du sikkert fundet dig selv på et bryllup – enten for at tage de officielle bryllupsbilleder, eller som gæst. Uanset grunden, du ønsker at tage de bedste bryllupsbilleder muligt og indfange alle de store øjeblikke, som sandsynligvis vil gå upåagtet hen, eller forvist til svindende minder i samtaler.

Canon har en masse objektiver på markedet specielt til at skyde bryllupper. Fra klassiske portrætter, til lav belysning scener til indstillinger, hvor alle er i bevægelse, Canon-objektiver dækker en bred vifte af scenarier, samtidig med at du har fuld kontrol. Lad os tage et kig på et par af de store Canon-objektiver derude lige nu.

fotolinse til bryllupsfoto

Canon EF 70-200mm f / 4 L IS USM for Canon Digital SLR-kameraer

Canon er ikke rode rundt med EF 70-200mm objektiv. Fra Canons L-serie (L er for luksus), sport denne lette og bærbare linse et robust design, på trods af sin vægt. Canon EF 70-200mm Lens er en kulminationen af ​​flere års design, indstillet til at arbejde med dagens digitale og høje megapixel kameraer. Dette objektiv er skarp og hurtig til at fokusere, selv på afstand – og Canon EF 70-200mm holder dit emne skarp og i høj-detaljerede fokus uanset hvad de betingelser.

Canon Zoom Wide Angle Tele EF 24-105mm f/4L

Dette er en meget alsidig Canon-objektiv, fordi det vejret er forseglet, og kan passe både full-frame og beskære sensor kameraer. Som en del af Canons L-serie, kan Canon Zoom Wide Angle telelinse giver dig skarpe detaljer og fokus på dig emnet fra 1,5-fødder på ud til utroligt lange afstande. Den hurtige og glatte fokus gør dette det perfekte objektiv til bryllup portrætter – både indendørs og udendørs. Det betyder, at med dette objektiv, vil du være i stand til at få de perfekte udendørsoptagelser uanset vejret, eller på tværs af receptionslokaler for dem, hjerte-rørende øjeblikke på dansegulvet.

Canon EF 14mm f/2.8L II USM Ultra-Wide Angle Lens

Hvis der var en ideel vidvinkelobjektiv til bryllupper, ville Canon EF 14mm være den ene. Dette Canon linse giver dig utroligt skarpe billeder og samtidig minimere forvrængning – både i billede, output og farve. Dette er måske den nemmeste vidvinkel-linse til at bruge, og Canon har igen gjort huset ekstremt holdbart, og samtidig give dig den højeste kvalitet. Du vil nu være i stand til at tage i hele rummet og bryllupsfest med vidvinkel skud, at Canon EF 14mm tillader.

Canon EF 50mm f/1.2 L USM

Til indendørs og udendørs bryllupsportrætter, er Canon EF 50mm perfekt. Dette letvægts linse er et primtal for dem, der ønsker dem ekspert bryllup billeder med lille margen for fejl. Dette er udelukkende en professionel linse, og er designet med den erfarne fotograf i tankerne, selvom produktionen af ​​denne Canon linse er intet mindre end genial.

Canon EF 24-70mm f/2.8L USM Standard Zoom Lens

Dette Canon Lens er både vejr og støv forseglet, med et robust design. Men lad ikke den ekstreme holdbarhed narre dig. Canon EF 24-70mm Zoom Lens har en minimum fokus afstand på 1,3 meter, og den kan skabe ultra-lange afstande skud i krystal klart fokus. De autofokus og manuel på denne Canon Lens er fantastisk, og betragtes som den bedste derude for zoom bryllup billeder af både fagfolk og hobbyfolk ens. Med et robust og kompakt design, plus en utrolig præstation, slår intet Canon EF 24-70mm zoom til at få perfekte bryllup fotos på lang afstand.

Canon EF 85mm for 1.2L II USM

Dette Canon linse er en førsteklasses linse til bryllupsfotografer. Det er en smule på den tunge side, men udstyret med både AF og MF, hvilket giver dig fuldstændig kontrol over dit emne. Det er vigtigt at bemærke, at dette objektiv er elektronisk styret, så fokus vil kun arbejde, når det er knyttet til dit kamera. Canon EF 85mm er enestående og bringer dit emne ind i high-detail fokus, og samtidig giver dig kontrol over baggrundssløring, så dine skud vil skille sig ud endnu.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: