Skip to content

Hjælp til at vælge en bryllupsfotograf for første gang ….

juni 23, 2010

Valg af bryllupsfotograf

At vælge en bryllupsfotograf er en smule skræmmende for par, hvis de ikke har skullet beskæftige sig med at vælge / leje en fotograf før.Da de fleste mennesker ikke er virkelig fortrolig med fotografering og kun generelt kommer på tværs af det i glittede magasiner og aviser det kommer til nogen overraskelse, at den gennemsnitlige person ikke er virkelig i kontakt med virkelig at værdsætte fotografiet som kunstart eller vide, hvad der definerer en god fotografi fra en dårlig.
Her er nogle tommelfingerregler om, hvordan man vælger den fotograf, der passer til dig på din specielle dag:Stil: Når det virkelig kommer til stykket du nødt til at vælge en bryllupsfotograf, der er stil fotografering du kan lide mest. Uanset om du kan lide moderne, klassisk, reportage, kunstneriske, high fashion …. det er virkelig en meget personlig ting, og en beslutning, du skal gøre, før du går gennem din liste over fotografer til kontakt. Hvis du foretrækker fluen på væggen tilgang med et eventyr måde at skildre det bryllup så gå efter en reportage bryllup fotograf. Hvis det er klassiske bryllupsfotografering du foretrækker derefter vælge en bryllupsfotograf, der viser velafbalanceret grupper i deres porteføljer. (Når jeg siger “godt afbalanceret” mener jeg af symmetrisk udseende.
Grupper skud kun se godt ud, hvis fagene er placeret omhyggeligt i sammensætningen og kan se rodet, hvis man ikke passer på) Nogle bryllup fotografer har en flare for at indfange grupper med liv og følelser, mens andre bare skyde ligetil grupper uden at indfange øjeblikket, og disse forekommer kedelig og livløs. Så sørg for at de viser dig eksempler på disse i deres porteføljer.bryllupsfotograf valget En god måde at se et udvalg af høj kvalitet bryllupsfotografer på ét sted er ved at gå på et bryllup fotografer directory site som Bryllups Net og visning af de bryllup fotografer porteføljer online, før du nærmer dig dem. Hvis du kan lide tanken om at have en blanding af både reportage og klassiske bryllupsbilleder, så bliver du nødt til at finde en bryllupsfotograf, der er god til begge dele. Joe Miles – ImageCapture er et eksempel på en blanding eller reportage og klassisk bryllupper. Se også hans blog site! Hele Bryllupsfoto Eksempler: Du har virkelig brug for at se en hel bryllup taget af en bryllupsfotograf at se, hvordan konsekvent deres arbejde er. En masse bryllup fotografer blot lægge et udvalg af deres bedste arbejde på deres hjemmesider, så du skal bede om at se en hel bryllup hvis det er muligt. Jeg viser altid mine klienter det seneste hele bryllupper taget i min portefølje til at give dem en ægte smag af mit arbejde. Kvalitet versus budget: Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten for budgettet. Set i dit sind det højeste, du kan bruge og lade dig bryllupsfotograf kender dette beløb. Generelt hvis du går til et bryllup fotograf, der synes meget billigere end resten af ​​den høje kvalitet bryllup fotografer er det som regel fordi kvaliteten af ​​deres arbejde ikke er så god. Vil du virkelig ønsker at ofre dit bryllupsbilleder, når det kommer til at spare penge på din bryllupsdag? Tænk over det … ved slutningen af ​​dagen på din dyre blomster vil have visnet, vil din kage er blevet forbrugt osv., men dit bryllupsbilleder vil være omkring for en levetid som en testiment til din bryllupsdag. Så mange mennesker begår den fejl at gå efter de billigste bryllup fotografer de kan finde og håber, at bare fordi de har pro digitalt udstyr, at de vil gøre et godt stykke arbejde. Dette er ikke tilfældet! Pas på, da der er en masse cowboy bryllup fotografer derude, som hævder at være pro bryllup fotografer, men kun gøre det ulige brylluppet nu og da og er ikke oplevet eller kreative i det mindste. En god måde at sikre den bryllupsfotograf du vælger, er ikke en af ​​disse “flyve af nætter ‘er ved at bede for at se hele bryllupper som diskuteret tidligere. Hvis de kan vise dig mindst én hel bryllup og deres arbejde er ensartet i hele så kan du være forvisset om de virkelig er pro bryllup fotografer som deres arbejde taler for sig selv. Jeg håber denne artikel har været nyttig for alle brudepar har problemer derude, eller er ved at vælge en bryllupsfotograf i deres første trin på bryllup planlægning for allerførste gang.
Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: